hits
  • 23.11.2014, 19:16

Slappfisk på land!


Hei alle sammen

I dag har jeg følt meg litt rar, kanskje fordi jeg har mensen eller brygger på noe(sykdom). Det er ikke lett og si, jeg sto opp i dag og spiste frokost. Tok med meg dyna på stua, og sovnet like etter jeg hadde stått opp. Det er ikke typisk meg for og si det sånn, kan være at ting har gått i ett i uka her. I morgen har jeg også fri, håper jeg kommer meg på trening. Det trenger jeg virkelig nå, har ikke trent på over en uke. I kveld er det farmen, jeg gleder meg kjempe masse til og se hvem som ryker ut før finalen. Jeg har hatt en fin helg med kjæresten min, vi har spist god mat og tatt livet med ro. Hva har du gjort i helgen? :)

Smågodt <3

Eirik gjemmer seg, han vil ikke brette klær.

Han tror han er kul .. men det er han ikke ;)

Slik ser Hamar ut kl.17. Det er snart vinter for og si det sånn :P

Takk for mat, kjære!

Har dere spilt det nye spillet til "grusomme meg"? :) Det er gøy!


Jeg har en konkurranse gående, som blir avsluttet i morgen vist ingen kommenterer den. Den går ut på og skrive en morsom historie du har opplevd, den som skriver den morsomste historien vinner ett fint skjerf fra PM. Det er kjempe enkelt! Jeg syns det er gøy og høre historiene deres. Håper noen kommenterer og vinner det fine skjerfet jeg har valgt ut til vinneren. Det er en litt annerledes konkurranse, men jeg liker alt som er annerledes. GET USED TO IT!

 

Ha en flott søndag videre alle fine mennesker!

En vei

23.11.2014 kl. 20:41
Dyne på stua er luksus :)

Har hatt ei fin helg med tacokveld med venninner i går og sofadag med meg selv i dag!

Nå fikk jeg plutselig lyst på smågodt :o

christineskun

23.11.2014 kl. 20:57
En vei: Høres ut som du har hatt en fin helg :) Ja, ikke sant! Det var nydelig :)

Silje T Moan

23.11.2014 kl. 22:06
fikk skikkelig lyst på smågodt nu! :D
christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign