hits
  • 16.11.2014, 15:01

Har blitt gal!!


Hei alle sammen!

Jeg har blitt gal, i går kveld var jeg litt overtrøtt når vi skulle legge oss. Jeg pusset tennene, danset og sang "Fångad av en stormvind" av Carola samtidig. Jeg fikk med meg Eirik på og gjøre det samme, han fikk ikke med seg hvilken sang jeg sang på med tannbørsten i munnen. Han ble med likevel, etter den episoden tok han med smågodtet jeg hadde kjøpt i senga. Der lå vi og koset oss til jeg kom på at "shit" vi har spist smågodt vi må pusse tennene igjen. Dermed gjorde vi det, og krøp til køys.  

 

 

Dagen i dag går ut på og slappe litt av, kanskje gå en tur når Eirik kommer hjem fra jobb. Jeg syns det er for lite søndager i en uke, jeg skulle gjerne hatt flere søndager. Den hellige dagen for oss som jobber i butikk, jeg liker den kjempe masse. Uken her har også gått fort med tanke på at jeg har vært syk. Jeg gleder meg masse til neste uke, da får jeg besøk av ei venninne fra folkehøyskolen min. Det blir kjempe gøy!

 

Hvordan har din helg vert så langt?

En vei

16.11.2014 kl. 15:24
Hehe, så herlig da :) Gøy å være litt "gal" i blant.

Min helg har vært fin den også. Trening, kjærestekos og masse god mat :)

God søndag til deg

christineskun

16.11.2014 kl. 17:19
En vei: Det er godt å høre at du syns det ;)
Det høres ut som du også har hatt en fin helg :)

Takk for det, god søndag til deg også :)
christineskun

Jeg heter Christine Skundberg. Jeg skriver om alt og ingenting. Jeg liker og ta bilder og bli tatt bilder av. Om du vil kontakte meg har jeg laget en bloggmail; skunblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign